Uw projectzonwering altijd in top conditie? Laat ons het onderhoud verzorgen.

Onderhoud door Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud

U zit niet te wachten op onverwachte uitgaven voor storingen van uw zonwering? En u wilt inzicht in verwachte kosten? Kies voor een onderhoudscontract bij Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud. Deze is altijd afgestemd op uw zonwering zodat uw zonwering altijd in topconditie verkeert.

Zonwering krijgt veel te verduren in het Nederlandse klimaat. Van hete zomers tot strenge winters en stormachtige wind. Regelmatig onderhoud van uw zonwering voorkomt storingen of andere narigheden. En met goede zorg, verlengt u de levensduur van de zonwering.  Sluit hiervoor een onderhoudscontract af. U bent hiermee verzekerd van het juiste onderhoud voor uw zonwering en van zonwering die werkt.

Bij een meerjarig onderhoudscontract bieden we u een exploitatiebegroting. U heeft dan inzicht in de onderhoudskosten voor de komende jaren. En duidelijkheid over de acties die wij uitvoeren om uw zonwering in top conditie te houden.

Op basis van onze kennis over en ervaring met projectzonwering bekijken we graag samen met u welk onderhoud uw zonwering nodig heeft. Alles om in topconditie te blijven.

Wat houdt een onderhoudscontract in?

Wanneer we tot een onderhoudscontract komen, gaan we voor u aan de slag.

Het levert u op

Ergens op deze pagina uitgebreide rapportage vermelden. Hier leveren wij afbeeldingen van aan hoe zoiets er bij ons uitziet. -> Zie onderaan. Moet nog verder ingevuld worden met beeld en wellicht aanvullende tekst? En apart deel van maken,

Vermelden dat zonwering bloot wordt gesteld aan allerhande weersinvloeden etc.. -> zie inleiding

“Bij de oorspronkelijke leverancier van onze zonwering duurde het erg lang voordat er een reactie kwam. Bij Peeters zijn de lijntjes heel kort, ze zitten dichtbij en ze zijn snel! Daarnaast zijn ze heel netjes, qua kleding en tegenover ons en onze bewoners.”
Paul Schoonderwal
Huismeester Dongepark (Verpleeg- en verzorgingstehuis)

Contract op maat

Een onderhoudscontact maken wij altijd op maat, precies passend bij uw wensen en zonwering. 

-> Apart kopje Inspectierapport voor inzicht

Inzicht in de conditie van uw zonwering is belangrijk voor een lange levensduur. Het inspectierapport geeft dit inzicht en meer. (Voorbeeld foto..)
(Voorbeeld inspectierapport, klik hier)

Meer weten over onze diensten en kennis?

Neem contact met ons op!