Wij adviseren, engineeren, produceren, leveren en monteren projectzonwering!

Onze werkwijze voor uw perfecte zonwering

Voldoen aan het bestek voor projectzonwering kan een uitdaging zijn. Timing, planning, professionaliteit, goede communicatie en perfecte zonwering zijn van essentieel belang.
Laat dat nu net onze expertise zijn!

Wij ontzorgen u tijdens het hele proces

De voorbereidingen

De best passende zonwering selecteren wij gezamenlijk met u. Daarna doet de werkvoorbereider een technisch voorstel door middel van een autoCAD-tekening. Een heldere tekening voor alle partijen: de opdrachtgever en aannemer.

Proces begint met advies calculatie, tekstje maken Kitty! Anders even met Peter bellen voor een juiste insteek. 

In onze werkplaats worden de halffabrikaten geassembleerd tot eindproduct. Ambachtelijk handwerk door zelf opgeleide medewerkers zorgt voor kwaliteit van uw zonwering.

Onze projectleider zorgt er met zijn kennis en ervaring voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Hij onderhoudt nauw contact met de uitvoerder op de bouwplaats en coördineert en controleert het hele proces. Van de leveringen tot het materieel, de hoogwerker, de veiligheid tot en met de controle ervan.

Onze vakbekwame technici (VCA-gecertificeerd) zetten de kroon op het werk. Met hun gevoel voor techniek en de ondersteuning in de vorm van modern geoutilleerde montagebussen kunnen ze elke klus aan. Naar behoefte maken we gebruik van externe specialisten. Daarmee bieden we u flexibiliteit die het bouwproces vraagt, zonder dat u daarvoor te veel kosten betaalt.

Ook na de montage kunt u op ons blijven rekenen. Enerzijds omdat we vinden dat dit een onlosmakelijk deel van uw opdracht is, anderzijds omdat we er eerlijk voor uitkomen dat we u en uw relaties ook voor een volgende gelegenheid graag terugzien.

Peeters Projectzonwering

Advies & Calculatie

Wilt u een offerte ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 0162-420 442. Of vraag de offerte aan via offerteplatform 12Build.

Onze technisch commercieel adviseur neemt graag contact met u op om de offerte toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Zodat u weet dat het goed zit.

"Wij werken al heel lang met Peeters en over de reden kan ik kort zijn: korte lijnen en duidelijkheid. Wat wij nodig hebben verzorgen zij. Je weet wat je aan elkaar hebt. Afspraak is afspraak."
Silvester van de Aa
Willy Naessens Nederland (Industriebouwer)