Kwaliteit in elk onderdeel. Gagarandeerd door goed onderhoud.

Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud

Uit de ervaring van Peeters Projectzonwering is Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud ontstaan. Want mooie en blijvend goed werkende zonwering heeft onderhoud nodig. En daar ligt onze motivatie. Wij zijn er om uw zonwering in top conditie te houden en u te helpen dit te organiseren. 

Onderhoud van zonwering is belangrijk voor een lange levensduur en blijvende kwaliteit. Het voorkomt bovendien onverwachte kosten.  Wij onderhouden uw projectmatige zonwering en lossen storingen door heel Nederland op. Ook als de zonwering niet door ons geleverd is. Onze ervaren mensen zijn altijd op pad met een flink uitgeruste bus om het onderhoud zo optimaal mogelijk uit te voeren.  

 

-> zou erg mooi zijn als je hier het team kan voorstellen. Geeft extra vertrouwen. 

Waar doen wij het voor?

Van zonwering en het onderhoud weten wij alles. Wij zijn er om u te ontzorgen. Zodat u of uw klanten genieten van een fijn binnenklimaat met de juiste zonwering in topconditie! Omdat we centraal in zuidelijk Nederland zitten, zijn wij voor de hele regionale utiliteitsbouw dichtbij. We streven er altijd naar om u een zo compleet mogelijk pakket te bieden. Het enige dat u hoeft te doen is ons inschakelen.

“De terugkoppeling is altijd goed, ik ben goed op de hoogte van wat er gebeurt.”
Frans van Dongen
Building Management Coördinator GfK Nederland

Klantmanager Glenn van Riel

‘Ik werk voor een gemotiveerd, professioneel, bloeiend en groeiend bedrijf met een duidelijke koers waarbij het accent ligt op service, onderhoud en het leveren en monteren van zonwering.

Het leuke van mijn werk is het meedenken met de klant en oplossingen bedenken. Gemiddeld lossen wij met een team van rond de tien man zo’n 900 storingen per jaar op.

Dat kunnen we snel, omdat we een vakbekwaam en technisch team van eigen monteurs, een hoogwerker-certificaat en een grote voorraad onderdelen hebben’.

Meer weten? Neem contact op met Glenn.

Het hele jaar goed onderhouden zonwering?

Kies dan voor een onderhoudscontract. U bent het hele jaar door verzekerd van zonwering die goed werkt. En u verlengt de levensduur van de zonwering. Bij een meerjarig onderhoudscontract bieden we met een exploitatiebegroting extra inzicht in de conditie van de zonwering en aankomende kosten. U heeft inzicht in de onderhoudskosten voor de komende jaren. En duidelijkheid over de acties die wij uitvoeren om uw zonwering in top conditie te houden. 

 

Een Onderhoudscontract maken wij altijd op maat. Op basis van uw wensen en mogelijkheden. Hiervoor gaan we met u in gesprek en doen we een inspectie van uw zonwering. Het inspectierapport geeft inzicht in de proriteiten en aandachtspunten van het Onderhoudscontract.

  • Contract op maat
  • Inspectierapport
  • Altijd reactie binnen 48 uur
  • Onze bussen zijn rijk beladen
  • Wij komen onze afspraken na

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Zo betrokken als wij ons voelen bij onze klanten voelen wij ons ook bij hen voor wie de zon minder schijnt. Voor elke verkochte meter doek doneren wij € 0,10 aan KWF Kankerbestrijding. 

KWF logo

Duurzaamheid/regelgeving

We vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. We scheiden ons bedrijfsafval en laten dit waar mogelijk op een duurzame manier recyclen. Dat zie je onder andere aan ons Alu-Eco keurmerk.

Keurmerk

We dragen het keurmerk van onze brancheorganisatie VMRG en de Europese Unie en zijn aangesloten bij Metaalunie cao. Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd conform de VCA checklist Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Ons bedrijf in beeld

Video afspelen

Meer weten over onze Service & Onderhoud?

Neem contact met ons op!