Wij houden van zonwering, vooral als ie er goed uitziet en werkt als een zonnetje

Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud

Peeters Projectzonwering levert en verzorgt sinds 1999 alles op het gebied van zonwering in de utiliteitsbouw. Van maatwerkproducten uit eigen fabriek tot nieuwe onderdelen en alles daartussen. Uit deze ervaring is Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud voortgekomen. Wij onderhouden en lossen storingen van projectzonwering door heel Nederland op. Ook als de zonwering niet door ons geleverd is.

Waar doen wij het voor?

Wij houden van zonwering, vooral als ie er goed uitziet en werkt als een zonnetje…. We weten er alles van en we willen niets liever dan dat u hiervan geniet en zorgeloos uw eigen werk kunt doen zonder stress over de zonwering. Wat die is in topconditie! Omdat we centraal in zuidelijk Nederland zitten, zijn wij voor de hele regionale utiliteitsbouw dichtbij. We streven er altijd naar om u een zo compleet mogelijk pakket te bieden. En alles in eigen huis.

“De terugkoppeling is altijd goed, ik ben goed op de hoogte van wat er gebeurt.”
Frans van Dongen
Building Management Coördinator GfK Nederland

Klantmanager Glenn van Riel

‘Ik werk voor een gemotiveerd, professioneel, bloeiend en groeiend bedrijf met een duidelijke koers waarbij het accent ligt op service, onderhoud en het leveren en monteren van zonwering.

Het leuke van mijn werk is het meedenken met de klant en oplossingen bedenken. Gemiddeld lossen wij met een team van rond de tien man zo’n 900 storingen per jaar op.

Dat kunnen we snel, omdat we een vakbekwaam en technisch team van eigen monteurs, een hoogwerker-certificaat en een grote voorraad onderdelen hebben’.

Meer weten? Neem contact op met Glenn.

Het hele jaar goed onderhouden zonwering?

Kies dan voor een onderhoudscontract. U bent het hele jaar door verzekerd van zonwering die goed werkt. En u verlengt de levensduur van de zonwering. Bij een meerjarig onderhoudscontract bieden we daarnaast ook extra inzicht door middel van een exploitatiebegroting. U heeft inzicht in de onderhoudskosten voor de komende jaren. En duidelijkheid over de acties die wij uitvoeren om uw zonwering in top conditie te houden. 

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Zo betrokken als wij ons voelen bij onze klanten voelen wij ons ook bij hen voor wie de zon minder schijnt. Voor elke verkochte meter doek doneren wij € 0,10 aan KWF Kankerbestrijding. 

KWF logo

Duurzaamheid/regelgeving

We vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. We scheiden ons bedrijfsafval en laten dit waar mogelijk op een duurzame manier recyclen. Dat zie je onder andere aan ons Alu-Eco keurmerk.

Keurmerk

We dragen het keurmerk van onze brancheorganisatie VMRG en de Europese Unie en zijn aangesloten bij Metaalunie cao. Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd conform de VCA checklist Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Ons bedrijf in beeld

Video afspelen

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op!