Ook zonder contract lossen onze mensen uw storing snel op.

Storing melden

Werkt uw projectzonwering niet goed? Vertel ons wat er aan de hand is, dan sturen wij zo snel mogelijk onze ervaren mensen op pad. De bussen van onze monteurs zijn rijkelijk gevuld met onderdelen. Hierdoor lossen wij uw storing meestal in 1 bezoek voor u op. Wij komen door heel Nederland.  Ook zonder onderhoudscontract. U kunt ons 24/7 bereiken?? 

Wij bieden snelle reparatie en service

Eigen mensen met veel kennis en ervaring

Is uw projectzonwering stuk? Een doek gescheurd, het besturingssysteem doet het niet of de motor hapert? Wij lossen het snel voor u op. Wij produceren  zonwering in eigen huis en hebben alle onderdelen op voorraad. U kunt ons 24/7 bereiken en we rijden door heel Nederland om uw storing op te lossen. Onze bussen zijn flink uitgerust met onderdelen. En onze eigen mensen zijn gedreven en vol kennis en ervaring. We lossen een storing daarvoor bijna altijd in 1 keer op. Wij staan voor u klaar. Ook als de zonwering niet door ons is geleverd.

"Ze denken echt met je mee. Als iets lastig is, of ver weg, of je hebt er iets speciaals voor nodig dan bedenken ze oplossing en zorgen ze altijd dat de klus geklaard kan worden.."
Veerle van der Kroon
Gorisse Bouw