DonckHuys exploiteert De Cammeleur en biedt er een gevarieerd theater- en activiteitenprogramma. We bieden multifunctionele ruimtes voor verenigingen, clubs of andere groepen die iets willen organiseren en daarvoor een plek nodig hebben.

De ruimtes variëren in capaciteit van 2 tot 1000 personen en zijn voorzien van technische middelen. Er zijn heel wat verenigingen & clubs die gebruik maken van onze ruimtes en er leuke activiteiten organiseren. Benieuwd naar de verschillende zalen van DonckHuys? Je ziet het tijdens deze virtuele tour! 

Door de moderne en sfeervolle uitstraling, is De Cammeleur de perfecte locatie voor (zakelijke) evenementen en activiteiten. Wij faciliteren alle bijeenkomsten in De Cammeleur en indien gewenst ondersteunen we bij de organisatie. Wilt u na uw bijeenkomst genieten van een hapje of een drankje? Geen punt, wij exploiteren in hetzelfde pand ook het gezellige Grand Café De Cammeleur. 

Werken bij DonckHuys
Stichting DonckHuys is op zoek naar een assistent beheerder voor 28 tot 36 uur per week als onderdeel van het facilitaire team onder de verantwoordelijkheid van onze beheerder. Ben jij flexibel, weet jij van aanpakken en ben je klantgericht en collegiaal? Lees dan hier verder.

DonckHuys Horeca is op zoek naar een Allround Horecamedewerker. Klik op de functie voor de omschrijving van deze leuke baan. Iets voor jou? Aarzel niet en mail! Dan drinken we samen een kop koffie!

Jaarverslag 2022
Bent u nieuwsgierig naar wat Stichting DonckHuys in 2022 gedaan heeft, lees dan hier ons verkort Jaarverslag 2022. Geen makkelijk seizoen met het staartje van corona, maar gelukkig ook weer positieve groei in activiteiten in De Cammeleur.