17

mrt

Undefined

Undefined vertolkt de grootste hits van Queen, Ed Sheeran, Simon and Garfunkel, Fleetwoord Mac, Adele en vele anderen.

Undefined bestaat uit de zangeressen Chloë Verkooijen, Famke IJpelaar, Jessie de Hond en Rowena Miltenburg, begin twintigers, uit respectievelijk Dongen, Waspik en Drunen. Ze zijn in 2017 bij elkaar gebracht door zangcoach en muzikaal begeleidster Debby Boekema en komen nog steeds wekelijks bij elkaar. Undefined wordt gekenmerkt door hun meerstemmigheid in veelal speciaal voor de groep geschreven arrangementen.

Na muzikale meters gemaakt te hebben op allerlei plaatsen en met allerlei begeleidende muzikanten, is er uiteindelijk gekozen voor optredens voor luisterpubliek met begeleiding van een toetsenist en een contrabassist / percussionist / basgitarist / accordeonist/arrangeur en (vaak) een gitarist.

Chloë, Famke, Jessie en Rowena vinden het vooral belangrijk om te genieten van muziek en dit willen zij ook graag aan anderen overbrengen. Wat er verder op hun pad komt, zien ze wel. Hieruit is de naam ‘Undefined’ ontstaan, oftewel ‘Ongedefinieerd.’

De eerste theatervoorstelling heeft als titel meegekregen: “Undefined defined”, omdat er kennis gemaakt gaat worden met hun brede belangstelling voor allerlei soorten muziek uit heden en verleden.

Fotograaf: Roel Vreeburg

Verwenticket
Maak je middag uit compleet met een verwenticket! Meld je bij onze horecamedewerker, we hebben een tafel voor je gereserveerd. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie, thee en lekkers. Na afloop staat het drankje van je keuze (koffie, thee, fris, pils of wijn) èn een goed gevulde borrelplank al voor je klaar. Per voorstelling zijn er een maximaal aantal verwentickets beschikbaar. Je kan hiervoor reserveren tot uiterlijk 3 dagen voor een voorstelling.

Prijs

€ 10,50

Tijd & Datum

17 maart 2024
15:00u tot 17:00u

Georganiseerd door

DonckHuys

Locatie

Theaterzaal

Deel met vrienden